No SSO cookie

ZVON: Ruşii de la CPP cumpără Zagato?

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Ruşii de la CPP cumpără Zagato?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Coventry Prototype Panels ar fi cumpărat firma italiană Zagato.

 
 

Producătorul de autocare Coventry Prototype Panels (CPP), având sediul şi centrul de operaţiuni  în Marea Britanie se află într-o dispoziţie excelentă pentru... cumpărături. Asta deoarece recent, a achiziţionat firma Bowler după care şi-a adăugat la portofoliu şi exoticul brand Spyker , care a trecut prin mai multe mâini în ultima vreme.

Acum, prin târg circulă zvonul că Vladamir Antonov, boss-ul CPP, ar mai fi pus o cheie la brelocul propriu. Este vorba despre cheia de la Zagato.

Pentru cei care nu ştiu despre ce vorbim, Zagato este responsabil cu aducerea pe piaţa auto a unor modele remarcabile, extrem de frumoase şi mai ales exclusiviste, dar şi cu amprente puse pe maşini ceva mai domestice.

Nu există încă o confirmare oficială a preluării firmei de design Zagato, însă când vine vorba despre ruşi, în special despre Grupul  Antonov Convers, orice este posibil.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4103 :: 22.18MB