No SSO cookie

ZVON: Range Rover Evoque decapotabil

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Range Rover Evoque decapotabil
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Evoque se pregateste de noi versiuni.

 
 

Range Rover a lansat Evoque pe pietele internationale. Acum circula zvonuri legate de producerea unui Evoque decapotabil.

Potrivit unui raport Auto Express din Marea Britanie, Range Rover se gandeste sa dezvolte o versiune cu un acoperis modificat. Avand in vedere ca SUV-ul este deja disponibil ca un coupe cu doua usi, platforma nu se preteaza la astfel de posibilitati.

Vorbind cu Auto Express, un purtator de cuvant al Range Rover a dezvaluit,
"O Evoque decapotabila nu ar fi cea mai rea optiune pentru  brand. Aceasta nu este o idee complet nebuna. Avem o multime de idei noi pentru Evoque."

Zvonurile spun ca pentru noua varianta se va folosi un mecanism usor pentru acoperis. Una dintre principalele atractii la Evoque este faptul ca acesta este disponibil in ambele variante, cu doua si patru usi, oferind un pachet  practic si unul sport. O versiune decapotabila ar putea creste cererea pentru acest model.
Desigur, totul este inca un un zvon, dar cine stie?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2100 :: 17.78MB