No SSO cookie

Zvon: Lotus Exige la Spawn Rally Car

voteaza
(0/ 0)
Zvon: Lotus Exige la Spawn Rally Car
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lotus construieşte 300 autoturisme Exige pentru omologare FIA.

 
 

Iată ceva la care nu ne-am asteptat.

Potrivit unui raport al CAR Magazine, Lotus va lansa la Frankfurt Motor Show in septembrie, o masina de raliu nouă. Maşina de raliu - nu cea din imagine - se va baza pe Exige, care este renumit pentru capacităţile sale, dar pe care nu ne-am imaginat-o de raliu, deşi pasionaţii particulari au alergat cu Elise şi Exige la cursele de stradă.

Potrivit directorului Lotus Motorsport, Claudio Berro, Lotus ar putea construi într-adevăr mai mult de 300 de autoturisme care sunt necesare pentru omologare, conform  normelor FIA. Acesta va fi cu tractiune spate, desigur, deşi nu este încă clar dacă acesta va concura in WRC sau campionate de IRC.

Dar implicarea companiei Hethel în sporturile cu motor nu se termină aici. Ea participă deja cu Renault în Formula 1 şi a terminat  pe locul 7 în clasa GT in acest an la cursa de 24 de ore de la Le Mans.

De asemenea, aceasta a declarat deja că va concura în 2012 sau 2013, în clasa LMP2, probabil cu o masina care va folosi propriul motor V8, cel care este destinat pentru noul Esprit  şi va fi funcţional până în luna august.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2057 :: 17.78MB