No SSO cookie

ZVON: Audi pregăteşte versiunile S6/RS6, S7 şi S8

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Audi pregăteşte versiunile S6/RS6, S7 şi S8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

S6/RS6, S7 şi S8 sunt noile combinaţii de cifre-putere pe care le va oferi Audi.

 
 

Germanii de la Autobild au publicat câteva detalii preliminare, obţinute de la ei de acasă, mai precis de la producătorul autohton Audi, care se pare, are în plan aruncarea pe piaţa auto a câtorva cifre-putere, în noi combinaţii menite să-i întărâte pe pasionaţii de cai-putere.

S6/RS6, S7 şi S8 sunt noile modele pregătite de Audi. Datele, puţine ce-i drept, despre motorizări, acreditează ideea unui V8 care dispune de 500 CP pentru modelul S8, în timp ce S6 şi S7 vor primi 440, respectiv 470 CP.

Până la finele anului 2012, Audi va dezlănţui bestia RS6, dotat cu un motor menit să spulbere BMW M5 (560 CP), respectiv 580 CP, provenit din unitatea care echipează în prezent modeluL S6. Nu se cunosc date despre capacitatea acestui motor, deşi informaţiile apărute anterior acreditau ideea unui 4.0 litri V8, care să asigure o economie de carburant de 20% faţă de versiunea V10 cu aspiraţie normală, pe care o va înlocui (foto).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2484 :: 17.78MB