No SSO cookie

ZVON: Skoda doreste sa relanseze modelul Felicia

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Skoda doreste sa relanseze modelul Felicia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda planuieste sa relanseze modelul Felicia in 2012.

 
 
Masinile low-cost sunt din ce in ce mai cautate de catre posibilii clienti. Criza economica a afectat serios vanzarile de automobile, iar producatorii de masini low-cost au doar de castigat. Dacia a avut vanzari record in strainatate datorita modelelor Logan, Logan MCV si Sandero. Skoda a vazut succesul celor de la Dacia si pregateste un concurent.

Primele informatii sugereaza ca Skoda doreste sa relanseze modelul Felicia. Acesta va fi un model mai ieftin decat Octavia si va avea ca si concurent direct modelul Dacia Logan. Noul Skoda Felicia va inlocui actualul Octavia Tour. Modelul Felicia a fost produs intre 1994-2001, dupa care a fost inlocuit de catre Fabia.

Spre deosebire de Logan, noul Felicia va avea un pret de pornire de 12.000 de euro. Acest lucru se datoreaza fortei de munca mai scumpa din Cehia. Noul model Felicia va avea din standard servodirectie, ABS, ESP si aer conditionat. Felicia va fi disponibil doar in versiunea cu patru usi, portbajul fiind simplu, la fel ca si generatia anterioara de Fabia sedan.

In ceea ce priveste motorizarile, deocamdata stim doar ca gama de propulsoare nu va fi la fel de bogata ca si la modelele Octavia si Fabia. Noul Felicia s-ar putea sa primeasca doar propulsoare de cilindrie mica.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1912 :: 22.18MB