No SSO cookie

ZVON: Opel ar putea reintroduce modelul Calibra in 2013

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Opel ar putea reintroduce modelul Calibra in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Car Magazine au declarat ca Opel ar putea pregati o relansare a modelului Calibra in 2013.

 
 
Opel Calibra a fost bazat pe platforma modelului Vectra. Aceasta a fost masina sportiva a celor de la Opel pentru anii '90. In 2007 Opel a lansat conceptul GTC, concept care a fost imediat legat de un posibil model Calibra.

Oficialii GM trebuie sa-si dea acordul pentru lansarea noului model. Acesta va fi in mare o versiune coupe cu patru locuri a modelului Insignia. O sursa din interiorul companiei a declarat ca pentru a produce noul model, GM doreste ca Opel si Vauxhall sa produca impreuna cel putin 30.000 de unitati pe an. Acesta a declarat de asemenea ca pentru a reduce riscurile datorate lansarii unui nou model, GM ar putea lansa un model asemanator si pentru Buick si Chevrolet.

Noul model va fi comercializat in SUA ca si o versiune coupe a modelului Buick Regal, omologul lui Insignia in SUA. GM doreste sa ofere o varietate de modele cat mai mare, atat pentru piata americana, cat si pentru cea europeana. Noul Calibra ar fi o optiune buna datorita faptului ca Opel nu are un coupe in clasa modelului Insignia.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1560 :: 17.78MB