No SSO cookie

ZVON: Noul BMW X4 va fi lansat in 2012

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Noul BMW X4 va fi lansat in 2012
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O sursa din interiorul companiei bavareze a declarat ca BMW ar putea lansa noul X4 in anul 2012. Noul model va fi o combinatie intre noul BMW X3 si X6.

 
 
Noul BMW X4 va fi un frate mai mic al SUV-ului coupe X6. Acest lucru inseamna ca va avea in mare acelasi design ca si modelul X6. Noul model va completa gama de modele X, care pana acum este formata din X1, X3, X4 si X6.

Modelul BMW X4 va folosi cel mai probabil aceasi platforma si propulsoare ca si noul BMW X3. Aceasi sursa a declarat ca noul CUV va fi practic o versiune coupe a noului X3, de aici si problema spatiului pasagerilor din spate, problema care a aparut inca de la lansarea fratelui mai mare X6.

Propulsoarele cele mai probabile vor fi: cel 2.8i cu sase cilindri in linie de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 240 CP; 3.5i bi-turbo cu sase cilindri in linie de 3.0 litri capabil sa dezvolte 306 CP si 400 Nm; 2.0d cu patru cilindri de 2.0 litri capabil sa dezvolte 184 CP si 380 Nm; 3.0d cu sase cilindri in linie de 3.0 litri capabil sa dezvolte 241 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1869 :: 17.78MB