No SSO cookie

ZVON: Mercedes pregateste un rival pentru Volkswagen Golf

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Mercedes pregateste un rival pentru Volkswagen Golf
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Autoexpress au aflat faptul ca Mercedes doreste un nou A Klasse care sa rivalizeze cu modele precum VW Golf, BMW Seria 1 si Audi A3.

 
 
Mercedes doreste ca noul A Klasse sa atraga din ce in ce mai multi tineri, segment acaparat pana acum de rivalii Audi, BMW si Volkswagen. Pentru a realiza acest lucru, Mercedes va realiza un model A Klasse complet nou. Acesta va avea ca si concurenti directi modelele Seria 1, Audi A3 si Golf.

Noul Mercedes A Klasse se va baza pe viitoarea platforma cu tractiune frontala si pe conceptul F800. Noul design va avea linii agresive si blocuri optice/stopuri dotate cu sistemul LED. Viitorul model A Klasse va fi disponibil in varianta cu trei si cinci usi. Propulsoarele diesel si pe benzina folosite pe noul model vor fi dotate cu sisteme start and stop pentru a imbunatati consumul si nivelul de emisii de CO2.

Noua platforma cu tractiune frontala va fi folosita pentru a realiza patru modele noi. Modelul A Klasse hatchback va fi lansat in 2012, urmand ca Mercedes sa realizeze si un nou model B Klasse. Modelul B Klass va fi disponibil atat in varianta electrica, cat si hibrida. Dr Joachim Schmidt, seful departamentului de marketing Mercedes a declarat ca noile modele vor fi complet diferite. Stilul MPV atrage doar persoanele in varsta, in timp ce tinerii doresc o masina manevrabila si dinamica.


Mercedes planuieste ca in 2013 sa lanseze un crossover compact, acesta va avea ca
si rival direct modelul BMW X1. Germanii doresc de asemenea sa produca un nou coupe cu patru usi. Acesta ar putea fi numit BLS si va fi cu o clasa mai mic decat actualul CLS.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

esti varza r type cu astra si fordul tau,alea sunt masini????habar nai ce e golful,asa ca taci

scris de Anonim

NUSH DC VA RAPORTATI MEREU LA TROACA DE GOLF,MAI EXISTA SI ASTRA CARE E CU 2 CLASE PESTE GOLF,MAI EXISTA SI FOCUS,NU CRED CA GOLF E IN CLASA PREMIUM HATCH IAR ASTRA NU.ORI AMANDOUA ORI NICI UNA.DECI VA ROG FRUMOS MAI USOR CU SUBIECTIVISMUL.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2106 :: 22.13MB