No SSO cookie

ZVON: Mercedes pregateste un E65 AMG de 600 CP

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Mercedes pregateste un E65 AMG de 600 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presa auto germana spune ca Mercedes pregateste o versiune E Klasse AMG de 600 CP.

 
 
In presa auto germana circula un zvon, care ar putea relansa cursa de cai putere. Se zvoneste ca Mercedes pregateste un model super sport E65 AMG. Deocamdata este doar un zvon, dar primele informatii indica faptul ca noul E65 AMG va fi lansat la sfarsitul anului acesta sau la inceputul lui 2011.

Noul E65 va fi un competitor demn de noul
BMW M5, care va fi dotat cu un propulsor V8 bi-turbo, de 4.4 litri, capabil sa produca 578 CP. Spre deosebire de rivalul de la BMW, noul E65 AMG va folosi un V12 de 6.0 litri, care va dezvolta putin peste 600 CP.

Cei 600 CP vor fi transmisi puntii spate printr-o transmisie automata cu sapte trepte. Pretul noului E65 AMG va fi de aproximativ 150.000 de euro. Sunt sanse mari ca noul E65 AMG sa foloseasca tehnologia hibrida, care se va regasi si pe noul S Klasse. Deocamdata acestea sunt singurele informatii disponibile.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1772 :: 22.17MB