No SSO cookie

ZVON: BMW pregateste modelul X4

voteaza
(0/ 0)
ZVON: BMW pregateste modelul X4
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW pare sa pregateasca un nou model care se va numi BMW X4.

 
 
Datorita vanzarilor foarte bune a modelului BMW X6, bavarezii se gandesc sa lanseze si un model mai mic. BMW a declarat ca au vandut peste 80.000 de unitati ale modelului X6 de la lansare. Aceste vanzari sunt considerate incurajatoare, astfel ca BMW doreste sa produca un model mai mic si mai accesibil.

Un oficial BMW a declarat ca deocamdata nu s-a luat o decizie concreta despre noul model, dar acesta este luat in considerare. BMW considera ca piata masinilor de teren sportive este in continua crestere si ca un model mai accesibil ar fi imperativ. Daca va fi produs, BMW X4 va folosi platforma noului X3, model care va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Design-ul noului BMW X4 va fi bazat pe conceptul X Coupe din 2001 si pe X6. In ultimii ani BMW a lansat modele de nisa precum BMW X1, BMW X6, Seria 5 GT, iar 2012 ar putea lansa noul Seria 8 bazat pe conceptul Gran Coupe.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1619 :: 17.78MB