No SSO cookie

ZVON: Aston Martin va dezvolta noul Maybach

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Aston Martin va dezvolta noul Maybach
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

The Financial Times a declarat ca Aston Martin ar putea sa fie ales pentru a realiza design-ul noului Maybach, dar si pentru dezvoltarea si productia acestuia. Jurnalistii au declarat ca aceste informatii sunt atribuite unor surse apropiate de Daimler si Aston Martin.

 
 
Cu toate ca Maybach, marca de lux din cadrul grupului Daimler, se confrunta cu o situatie delicata si ar putea fi desfiintata. Dieter Zetsche a declarat in toamna anului trecut la Paris ca nimic nu se stie inca in privinta marcii. Maybach lucreaza la dezvoltarea unui nou model, insa nu se stie daca va fi realizat alaturi de Mercedes sau Aston Martin.

Revista germana, Auto Zeitung a declarat ca Daimler a realizat deja un prototip bazat pe cunostintele tehnice si componentele furnizate de Aston Martin. O sursa din interiorul companiei britanice a declarat ca cei doi producatori au discutat despre o posibila colaborare, dar faptul ca ar dezvolta noul Maybach este deocamdata doar o speculatie.

The Financial Times a declarat ca Aston Martin ar primi in cadrul colaborarii acess la propulsoarele Mercedes si la platforma SUV-ului GL. Platforma cu tractiune integrala fiind dorita pentru a crea o versiune de serie a conceptului Lagonda.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1544 :: 17.78MB