No SSO cookie

ZVON: Acesta ar putea fi noul Opel Corsa facelift!

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Acesta ar putea fi noul Opel Corsa facelift!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primele informatii cu privire la acest imagini indica faptul ca este vorba de noul Corsa facelift, dar din pacate Opel nu a oferit nici o informatie cu privire la noul model. Imaginele au fost publicate pe pagina de Facebook a celor de la Opel.

 
 
Cu toate ca aceste imagini par a fi modificate in photoshop, userul care a publicat imaginile pe pagina de Facebook a declarat ca acestea au fost pentru scurt timp pe site-ul celor de la Opel. Se pare ca germanii au publicat din greseala pe site configuratorul pentru noul Opel Corsa, inclusiv modelul OPC.

Opel nu a oferit nici o informatie cu privire la noile imagini si presupusul configurator online. Cu toate ca veridicitatea imaginilor este pusa la indoiala, acest Opel Corsa pare sa fi imprumutat elemente de design regasite pe noul Meriva si Astra.

Noul model pare sa fi primit o parte frontala redesenata, o noua grila, blocuri optice noi si bara frontala mai lata cu noi proiectoare de ceata. Aceste imagini au putut fi vazute pentru scurt timp pe site-ul international Opel, dar au fost scoase la putin timp dupa postare. Deocamdata acestea sunt singurele informatii cu privire la noul Corsa facelift.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3103 :: 17.79MB