No SSO cookie

Yema Auto produce Mustang F16

voteaza
(5/ 1)
Yema Auto produce Mustang F16
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model chinezesc, produs de Yema Auto.

 
 

Chinezii sunt recunoscuti pentru replicile pe care le realizeaza, dar si pentru lipsa de originalitate cand vine vorba de crearea unor masini.

Acum un an cei de la Yema Auto ne-au bucurat cu talentul lor de a produce replici. Ei au prezentat in 2011 modelul T-SUV care era de fapt o replica Volkswagen Tiguan, modelul E-SUV care era o copie fidela Infiniti EX si modelul F16 care ar trebui sa ne aminteasca de Audi A4 Avant.

In tot acest timp, cei de la Yema Auto au lucrat intens la modelul F16 care se pregateste sa intre in productia de serie. O adevarata veste pentru pasionatii de masini ieftine.

Cat despre dimensiuni, va spunem ca acest model are o lungime de 4510mm, o latime de 1760mm si o inaltime de 1615mm. Sub capota dam de un motor electric care este conectat la doua baterii li-ion fiind capabil sa produca 80 de cai putere. Chinezii ne asigura ca acest model are o autonomie de 260 km.

Momentan F16 va fi oferit firmelor de taxi din anumite zone selecte, urmand ca el sa fie comercializat si persoanelor fizice in lunile ce vor urma. Din pacate, producatorul chinez nu a oferit nici un detaliu cu privire la pretul acestui model.

In continuare noi asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2289 :: 22.11MB