No SSO cookie

Vânzarile Daewoo pe primele doua luni ale acestui an mentin trendul ascendent înregistrat în 2002

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Daewoo pe primele doua luni ale acestui an mentin trendul ascendent înregistrat în 2002
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările Daewoo Automobile Romania au crescut cu aproape 60% în primele două luni ale acestui an, ajungând la peste 1800 de unităţi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, informează un comunicat al companiei remis, joi, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Pe modele, evoluţia pozitivă a fost susţinută de Matiz, care a consemnat o creştere de 2,2 ori faţă de perioada similară a anului 2002, urmat de Cielo, pentru care vânzările s-au dublat.
În luna februarie 2003, s-au înregistrat majorări de 37% la livrarea modelelor Cielo şi de 28% pentru Matiz, în comparaţie cu vânzările lunii ianuarie.
“Aceste rezultate confirmă trendul crescător al vânzărilor Daewoo, după rezultatele în creştere înregistrate în 2002, volumul vânzărilor companiei a fost mai mare cu 96% faţă de 2001, ceea ce a dus la mărirea cotei cu 15% pe piaţa internă”, se precizează în comunicat.
[poza2d]Pe ansamblul anului 2002, cifra de afaceri a companiei Daewoo Automobile Romania s-a ridicat la peste 170 milioane USD, faţă de o cifră de aproximativ 140 de milioane USD înregistrată în 2001.
Anul trecut, compania de la Craiova a comercializat, în total, pe piaţa internă şi la export, un număr de 20.026 automobile, din care 13.095 de maşini pe piaţa autohtonă.
Acestora li s-au adăugat, în cuantumul vânzărilor, cutii de viteze, motoare, piese de schimb şi subansamble.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1600 :: 17.76MB