No SSO cookie

Vânzarile BMW Serie 5, pe piata româneasca, sunt estimate la 70 de unitati, în acest an

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile BMW Serie 5, pe piata româneasca, sunt estimate la 70 de unitati, în acest an
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul BMW Serie 5, lansat joi pe piaţa românească, înainte cu 2 zile de lansarea sa oficială, este maşina care va contribui la ridicarea vânzărilor companiei Automobile Bavaria, importatorul oficial al mărcii, cu peste 70 de unităţi, în acest an, a declarat site-ului www.masini.ro Michael Schmidt, directorul general al importatorului.

 
 
[poza1s]Schmidt a adăugat că vânzările generale ale Automobile Bavaria, companie care, pe lângă BMW, importă şi mărcile Mini, Rover, Land Rover, MG şi MAN, se vor situa la circa 1.300 de unităţi, din care BMW va acoperi circa 500 de unităţi. „Noul BMW Serie 5 marchează o revoluţie în lumea automobilelor în materie de inovaţii tehnice şi performanţă. Serie5 creează şi defineşte o nouă categorie, spărgând tiparele tradiţionale în clase, definind o nouă dimensiune, care se impune prin prezenţa distinctă şi caracter”, a spus Schmidt cu ocazia lansării. [poza2s]Modelul îmbină sub caroseria sa toate inovaţiile existente la ora actuală, cu tehnologii digitale şi sisteme de management ale motorului, precum DME – digital Engine Electronics, sau Valvetronic. În plus, sistemul ABS a fost dezvoltat semnificativ, permiţând manevrarea automobilului chiar şi cu pedala de frână apăsată. Performanţele de siguranţă ale modelului sunt unice. Serie 5 dispune de sistemul de direcţie activă „Active Steering”, şi beneficiază şi de un nou concept adaptiv de iluminat, care îmbunătăţeşte în proporţie de 90% iluminatul în curbe, lumina urmând traiectoria maşinii, adaptându-se în funcţie de volan. [poza3s]O nouă experienţă este display-ul „head-up”, cu proiectare pe parbriz a informaţiilor importante pentru şofer, sistem utilizat şi în aviaţia militară. Acest display reprezintă o extensie a sistemului iDrive, care este un sistem inovativ de control al vehiculului. Preţurile CIP pentru cele trei versiuni disponibile pe piaţa românească sunt de 31.490 euro, pentru 520i, respectiv 36.299 euro pentru 530i şi pentru varianta diesel, 530d.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2371 :: 22.15MB