No SSO cookie

VW Scirocco a ajuns la 100.000 de unitati

voteaza
(0/ 0)
VW Scirocco a ajuns la 100.000 de unitati
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a construit modelul Scirocco cu numarul 100.000.

 
 
Astazi a iesit, de pe liniile de asamblare Volkswagen Autoeuropa din Portugalia, modelul Scirocco cu numarul 100.000. Este  vorba evident de cea de a treia generatie Scirocco, iar recordul se intampla la numai doi ani de la lansarea coupe-ului sport german.


Cifra este cu atat mai surorinzatoare, cu c at Volkswagen nu ofera modelul Scirocco si pe piata nord-americana.
Masina cu numarul 100.000  este un Scirocco R 2.0 TSI, de culoare albastra, Rising Blue Metallic, si cu un interior Titan Black.


"Scirocco este una dintre masinile cele mai importante pe care le producem. Personal, consider ca a fost un moment emotionant", a declarat Andreas Hinrichs, managerul Autoeuropa.


Primele doua generatii Scirocco au fost vandute intr-un numar total de 795.650 de unitati, intre anii 1974 si 1992, cand productia modelului a fost intrerupta.


A treia generatie Scirocco este oferita clientilor cu o varietate de echipari diesel si pe benzina, cu o plaja de puteri care se inscrie intre 122 CP (modelul 1.4 TSI) si 265 CP (R 20 TSI)


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7851 :: 17.8MB