No SSO cookie

VW prezinta urmatoarea generatie a modelului Golf

voteaza
(0/ 0)
VW prezinta urmatoarea generatie a modelului Golf
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

A cincea generaţie a modelului Volkswagen Golf hatchback îşi va face apariţia publică, în variantele de trei şi cinci portiere, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care se va desfăşura în septembrie. Vânzările la nivel european vor debuta până la sfârşitul anului, informează Auto Week.

 
 
Golf, împreună cu modelul - frate cu patru uşi, cunoscut sub denumirea Jetta, este cea mai vândută maşină la nivel mondial, cu peste 22 de milioane de exemplare livrate, începând de la lansarea sa în anul 1974. Noua variantă reprezintă pentru compania germană ambiţia de a atrage cât mai mulţi clienţi, în condiţiile în care competiţia pe acest segment devine tot mai puternică. [poza1] Noul Golf are o platformă similară modelului Audi A3, faţă de care este mai lung, mai lat şi mai înalt, ceea ce înseamnă că este şi mai spaţios. Ca stil, VW a ales liniile clasice ale familiei Golf, combinate cu cele mai reprezentative elemente ale clasei C – compact – din care modelul face parte, încorporate într-un design dinamic, care include şi detalii particulare ale modelului vârf de gamă Phaeton. [poza2] Gama de motorizări cuprinde un propulsor de 2 litri, în patru cilindri, de 150 CP, un motor turbo supraalimentat, de 2 litri, GTI, şi o versiune de 250 CP, VR6, cu o capacitate de 3,2 litri. În pregătire, se mai află şi o variantă de 300 CP, care va fi lansată o dată cu seria cu tracţiune integrală R32. [poza3] Variantele de transmisie alese pentru noul Golf sînt cu o cutie de viteze în şase trepte, acţionată manual, o cutie automată în şase trepte, precum şi varianta secvenţială “Double Clutch”, prezentă pe mai multe dintre modelele Volkswagen.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1670 :: 22.14MB