No SSO cookie

VW incepe productia de serie a Beetle, in Mexic

voteaza
(0/ 0)
VW incepe productia de serie a Beetle, in Mexic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ministrul de Externe al Germaniei si Presedintele mexican au inaugurat inceperea productiei la noul Beetle.

 
 

Volkswagen a anuntat ca a inceput productia Beetle la fabrica din Puebla, Mexic, unde a fost construit si vechiul Beetle.

Pentru a marca evenimentul, Guido Westerwelle  ministrul de externe al Germaniei, presedintele mexican Felipe Calderon si Hubert Waltl, membru in  Consiliul pentru productie si logistica la VW Passenger Car au vizitat uzina din Puebla.

"Beetle este un simbol puternic al brandului nostru. Acesta combina patrimoniul emotional al originalului Beetle cu viitorul Volkswagen", a declarat Hubert Waltl.

"Noul Beetle si fabrica de motoare pe care o construim in Silao reprezinta  increderea pe care o avem in Mexic, ca locatie de productie. Fiind unul dintre principalii producatori de autovehicule din clasa compacta, Volkswagen de México este un element cheie in strategia noastră de crestere pentru America de Nord ", a adaugat oficialul VW.

Fabrica Puebla este cea mai mare fabrica de automobile din Mexic. Aceasta furnizeaza deja in America de Nord si cea de Sud  noua Jetta si Golf Variant.

Fabrica are 15.000 de muncitori, iar  productia  in 2010 a fost de 435.000 de unitati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5268 :: 22.12MB