No SSO cookie

VW Golf 7 primeste imbunatatiri

voteaza
(5/ 1)
VW Golf 7 primeste imbunatatiri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Trei motorizari noi, tehnologia 4Motion si un pachet de optionale, vin sa imbunatateasca oferta Volkswagen Golf 7.

 
 

Peste o luna de zile vor incepe livrarile noului Golf 7, (care poate fi deja comandat), in Europa. Producatorul german nu a pierdut timpul si a imbogatit oferta Golfului 7 prin adaugarea a trei motorizari noi pe benzina, optionalul sistem de tractiune integrala 4Motion si un pachet de optionale indreptat catre sporirea confortului soferului.

Noil motoare disponibile sunt 1.2 TSI BlueMotion Technology, de 105 CP, 1.4 TSI TSI BlueMotion Technology, de 122 CP si 1.4 TSI cu Active Cylinder Technology si TSI BlueMotion Technology, care livreaza 140 CP.
Toate cele trei motorizari pot fi comandate fie cu transmisia manuala cu sase viteze, fie cu cea automata DSG in 7 trepte.

Sistemul detractiune integrala VW 4Motion este oferit optional, in combinatie cu transmisia manuala cu sase trepte, pe doua motorizari diesel: 1.6 TDI BlueMotion Technology de 105 CP si 2.0 TDI BlueMotion Technology de 150 CP.

Pachetul de optionale adus de germani pentru noul Golf 7 este disponibil pe liniile de echipare Comfortline si Highline. Acesta are un pret de pornire de 1.690€ si include:

-ACC adaptive cruise control
-Front Assist, care monitorizeaza imprejurimile si are inclusa functia de franare automata City Emergency Braking
-lampi fata cu Bi-xenon si lumini de zi LED, cu functia de asistare luminoasa la curbe
-Dynamic Light Assist -controlul dinamic al fazei
-Lane Assist
-sistem anti furt "Plus"
-sistem de detectare a semnelor de circulatie

Potrivit companiei Volkswagen, clientii care vor achizitiona pachetul de optiuni, vor economisi 605€ in cazul in care opteaza pentru varianta Comfortline si 415€ la varianta Highline.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3889 :: 22.2MB