No SSO cookie

Vulcano - Un nou supercar italian

voteaza
(5/ 1)
Vulcano - Un nou supercar italian
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va prezentam astazi un nou supercar italian, Vulcano.

 
 

Segmentul de lux va avea in curand un nou membru. Este vorba de modelul Vulcano care a fost proiectat in Shanghai si construit in Italia.

Modelul a fost proiectat in Shanghai, dar este vorba de o casa de design italiana care isi are sediul acolo, Icona.

Modelul urmeaza sa isi faca debutul mondial in cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Evenimentul va avea loc in luna aprilie.

Vulcano este un supercar cu doua locuri care beneficiaza de un sistem hibrid. Astfel este combinat un motor V12 cu doua motoare electrice. Sistemul a fost creat de fostul director tehnic Ferrari, Claudio Lombardi.

Cei de la Icona au declarat ca acest model ar urma sa produca in jur de 900 de cai putere. Astfel, Vulcano va accelera de la 0 la 200 de km/h sub 10 secunde, iar viteza maxima va fi de 350 de km/h.

Imaginea de mai sus reprezinta un teaser inaintea lansarii. Totusi, noi v-am atasat si o galerie cu studiul de design prezentat in 2011 de catre Samuel Chuffart.

Vom reveni cu mai multe detalii, dar si cu imaginile oficiale dupa debutul modelului Vulcano in cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3145 :: 17.79MB