No SSO cookie

Volvo va angaja 1.200 de oameni

voteaza
(0/ 0)
Volvo va angaja 1.200 de oameni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania suedeza Volvo Car Corporation va angaja in urmatoarea perioada 1.200 de persoane, majoritatea acestora fiind ingineri axati pe dezvoltarea de noi produse si va extinde capacitatea de productie a uzinelor sale din Europa.

 
 
 

Volvo se bazeaza pe o crestere a cererii pentru modelele sale in acest an, oficialii suedezi declarand recent ca “vor schimba modul de actiune de la defensiv la ofensiv”, facand referire la iesirea industriei auto din criza.

 

Ca urmare, dar si cu ajutorul acestei ofensive, Volvo intentioneaza sa creasca numarul de unitati vandute in toata lumea de la cele aproximativ 375.000 din 2010 pana la 800.000 in 2020.

 

Cei 1.200 de oameni vor angajati atat in Suedia, cat si la uzina de la Ghent, in Belgia. Potrivit lui Volvo, 900 de ingineri vor fi orientati mai ales catre departamentul R&D si insarcinati cu imbunatatirea competentei producatorului suedez in domeniu sistemelor electrice.

 

De asemenea, potrivit presedintelui Volvo, Stefan Jacoby, compania detinuta in prezent de chinezii de la Zhejiang Geely Holding Group va investi in extinderea capacitatii uzinelor sale de asamblare din Europa. Cererea pentru modelele marcii a fost in ultimele luni in continua crestere, mai ales in Statele Unite, Europa si China, modelul cel mai cerut fiind SUV-ul XC60.

 

Compania intentioneaza de asemenea sa creasca si flexibilitatea liniilor sale de productie, pentru a se orienta mai usor catre cresterea sau diminuarea numarului de unitati dintr-un model sau altul, in functie de crestere.

 

Aproximativ 9 miliarde de euro vor fi investiti in urmatorii cinci pentru dezvoltarea de noi produse, Volvo asteptand de asemenea aprobarea din partea statului chinez pentru a deschide prima sa fabrica in aceasta zona. Vanzarile estimate pentru 2015 sunt de 200.000 unitati, de la cele aproximativ 30.000 de unitati Volvo vandute anul trecut.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1635 :: 22.18MB