No SSO cookie

Volvo V70 T6 AWD tunat de Heico

voteaza
(0/ 0)
Volvo V70 T6 AWD tunat de Heico
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Heico Sportiv a lucrat impreuna cu cei de la Volvo pentru a realiza un model sportiv bazat pe Volvo V70.

 
 
Heico Sportiv lucreaza impreuna cu Volvo de peste 10 ani. Cel mai recent proiect este acest Volvo V70 T6 AWD R-Design, model realizat intr-un numar limitat, creat special pentru piata germana. Puternicul V70 va fi disponibil incepand cu aceasta vara, va fi vandut intr-un numar de 100 de unitati si va costa 70.000 de euro.

Modelul Volvo V70 T6 AWD R-Design este dotat cu un propulsor supraalimentat de 3.0 litri. Datorita modificarile aduse si prin folosirea unui sistem de evacuare sportiv, puterea totala dezvoltata este de 325 CP si cuplul de 460 Nm. Transmisia folosita este una automata cu 6 rapoarte. 

Accelerarea e la 0-100 km/h are loc in 6.9 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h. Consumul mixt declarat este de 10.6 litri/100 km. Cei de la Heico au dotat modelul V70 cu o suspensie sportiva si au micsorat garda la sol cu 30 mm. Pentru a mari aderenta, Heico a folosit un set de jante de 19" 245/35 R19 de la Pirelli. Modelul vine dotat cu un set de jante de iarna de rezerva de 18".

Interiorul a fost de asemenea imbunatatit, cei de la Heico au folosit pentru interior piele de inalta calitate, insertii de aluminiu, volan sportiv imbracat in piele, pedale sportive si bord iluminat cu lumina albastra.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5689 :: 22.18MB