No SSO cookie

Volvo ofera un kit de performanta in SUA

voteaza
(0/ 0)
Volvo ofera un kit de performanta in SUA
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo impreuna cu Polestar ofera un kit de performanta masinilor sale

 
 

Stii ca lumea se schimba atunci cand un producator de masini, cum ar fi Volvo, incepe sa faca tuning pentru unele dintre modelele sale.

Volvo America de Nord a anuntat ca producatorul din Suedia, partener de tuning cu Polestar, cel care a facut conceptele AWD C30 cu 405 CP si S60 cu 330 CP, a dezvoltat upgrade-uri de software pentru modelele 2008MY si mai tarziu pentru modelele C30, C70 si S40 echipate cu motorul T5 turbo cu  cinci cilindri pe benzina.

Upgrade-urile de performanta vor fi disponibile prin intermediul dealerilor oficiali Volvo de la 14 noiembrie, la un pret recomandat de 1.295 dolari. Kit-ul creste puterea si cuplul cu 23 CP si 39 Nm cuplu,  prin cresterea fluxului de aer in camera de ardere si micsorarea timpului de aprindere.

"Clientii nostri orientati spre performanta ne-au spus au vrut o optiune de tuning pentru vehiculele lor", a declarat Chris Dauerer, vicepresedinte servicii pentru clienti Volvo Cars din America de Nord. "Cu Polestar, suntem capabili de a debloca potentialul de putere al motoarelor noastre, care ajung la o acceleratie impresionanta si o experienta de conducere mult mai memorabile – ca sa nu mai mentionam ca aceasta adauga valoare vehiculului"

Fiind sprijinit de fabrica, pachetul de tuning va avea garantia producatorului original.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (3)

scris de carmenflorin

o masina in care iti poti pune toata baza, este o masina sigura

scris de sims

ok pretul upgrade-ului ma asteptam la ceva mai scump

scris de ovyy

Nu pot sa fac o apreciere pozitiva in functie de pret, 1.295 dolari.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2080 :: 17.78MB