No SSO cookie

Volvo nu va crea un rival pentru BMW Seria 7

voteaza
(0/ 0)
Volvo nu va crea un rival pentru BMW Seria 7
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul CEO Volvo a declarat ca deocamdata este prea repede pentru a se gandi sa realizeze un rival pentru modelele BMW Seria 7 si Mercedes S Klasse. Volvo doreste momentan sa-si consolideze o pozitie de lider pe celelalte segmente.

 
 
Declaratia CEO-ului Stefan Jacoby vine ca si un raspuns pentru Li Shufu, seful Geely. Compania chineza a finalizat achizitia Volvo in august. Li Shufu a declarat ca doreste ca Volvo sa devina un brand premium, o companie care sa realizeze modele capabile sa rivalizeze cu deja emblematicele BMW Seria 7 si Mercedes S Klasse.

Jacoby a completat spunand ca un astfel de model ar insemna sa faca un pas prea in fata. Un rival pentru lumuzinele de lux germane ar putea fi posibil abia dupa atingerea unui target de vanzari de 800.000 de unitati.

Shufu considera ca Volvo detine tehnologia si calitatea necesara pentru a se impune in segmentul premium. Compania suedeza ar avea nevoie de un astfel de model pentru a intra pe piata chineza. Acestia fiind cunoscuti pentru standardele ridicate in ceea ce priveste masinile de lux. Volvo lucreaza momentan la schimbarea imaginii in Europa, acestia au lansat modelul S60 R-Design si lucreaza la un rival pentru Golf.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2067 :: 22.17MB