No SSO cookie

Volvo dezvăluie noul V60 Cross Country

voteaza
(0/ 0)
Volvo dezvăluie noul V60 Cross Country
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Săptămâna aceasta, la Los Angeles Motor Show 2014, Volvo Cars dezvăluie  versiunea Cross Country a monovolumului sport V60.

 
 

Modelele Cross Country au o istorie lungă și distinsă. Volvo Cars a fost prima marcă premium care și-a dotat monovolumele cu abilități crescute în teren accidentat, dar și cu design “all-road” încă din 1997, când a introdus primul V70 Cross Country, deschizând drumul pentru un tip complet nou de experiență auto care, de atunci, continuă să capteze imaginația publicului pasionat.

De curând am testat şi noi un V40 Cross Country, iar verdictul îl puteţi citi aici.

Expresia „go-anywhere capability and rugged design” este inima conceptului Cross Country. V60 Cross Country este alegerea perfectă pentru persoanele cu un stil de viață activ, care preferă drumurile de pământ în locul asfaltului. Acest lucru se exprimă, la modelul V60 Cross Country, în indicii de design explicite, care pun în evidență caracterul aventuros al mașinii. Cu o gardă la sol mărită, scuturi în față și în spate, praguri laterale din oțel și extensii pentru apărătoarele de noroi, V60 Cross Country este o prezență impozantă, atletică, oferind o imagine ce subliniază caracterul său capabil, în timp ce țevile de eșapament integrate reflectă latura sa sportivă. Venind în completarea stilului exterior, scaunele sport din piele neagră cu o cusătură distinctivă maro vor fi disponibile de la lansare, iar la începutul anului 2015, odată cu lansarea în UE și în restul lumii, vor fi disponibile două alte noi opțiuni de tapițerie de piele în două nuanțe.

153895_volvo_cars_reveals_new_v60_cross_country

 

Primele vehicule V60 Cross Country vor fi livrate către Statele Unite și Canada, fiind lansate cu deja emblematicul motor Volvo pe benzină în cinci cilindri de 250 cai-putere. Beneficiind și de un sistem avansat de tracțiune integrală și combinat cu transmisia automată, această versiune reușește să ofere un consum de combustibil de 13,5 l/100 km.

Noile motoare Volvo cu patru cilindri Drive-E pe motorină și benzină vor fi disponibile pentru modelul V60 Cross Country în întreaga lume la începutul anului 2015, fiind baza de plecare pentru varianta cu tracțiune față, în timp ce motorizarea în cinci cilindri, D4 va propulsa varianta cu tracțiune integrală.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5022 :: 22.19MB