No SSO cookie

Volvo a incheiat 60 de contracte in urma Salonului Auto Bucuresti

voteaza
(0/ 0)
Volvo a incheiat 60 de contracte in urma Salonului Auto Bucuresti
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
"Bilantul companiei Forum Auto, respectiv al marcii Volvo la SAB 2001 se poate rezuma astfel: 60 de noi contracte, în diverse etape de derulare - contracte de leasing, avansuri platite si diverse faze de negociere. Acest rezultat va contribui la atingerea estimarilor de vinzari pentru acest an", a declarat directorul general al sucursalei Forum Auto, Valeriu Huidan.
Marca Volvo a fost prezenta la tirg pentru prima data, dupa o absenta de patru ani. Cu aceasta ocazie a lansat in premiera nationala modelul S60-D5.<br>
"Datorita ofertei speciale lansate de Volvo pentru clienti, estimam ca vom vinde, pina la sfirsitul anului 2001, între 250 si 300 de masini, ceea ce va insemna atingerea unei cote de piata de 25% pina la 30%, pe segmentul automobilelor premium si de lux", a mai spus Valeriu Huidan. Anul trecut, Forum Auto a detinut o cota de piata de 22%.

Oferta speciala propusa de reprezentantul Volvo, valabila pina la sfirsitul anului, consta in livrarea gratuita a Pachetului Confort, care include, printre alte facilitati, pilot automat, computer de bord si clima electronica, pentru modelele S60, V70, V70XC si S80. Pentru modelul X40 firma ofera gratuit, alaturi de Pachetul Confort, Kit-ul Radio (radiocasetofon si CD).

"Aceasta oferta aduce o economie de aproximativ 1800 de dolari celor care comanda un S40 sau V40 in aceasta perioada. Pentru S40, aceasta reducere reprezinta pina la aproximativ 8% din pretul masinii, cu taxe incluse", a precizat Valeriu Huidan.

Forum Auto este unicul distribuitor al automobilelor Volvo pe piata romaneasca si este una dintre cele cinci sucursale din Bucuresti ale companiei Euro Inter Trade Corporation S.R.L., reprezentantul Volvo Cars.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

era o perioada in care multe marci de masini reuseau sa-si faca vanzari chiar bune in cadrul SAB.poate si asta e o cauza a neorganizarii SAB-ului in momentul de fata

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1367 :: 17.76MB