No SSO cookie

Volkswagen va investi 51.6 miliarde de euro in urmatorii ani

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen va investi 51.6 miliarde de euro in urmatorii ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii germani au declarat ca Volkswagen doreste sa investeasca in urmatorii cinci ani 51.6 miliarde de euro. Acesta suma va ajuta la dezvoltarea companiilor care fac parte din Grupul Volkswagen si crearea unor modele noi.

 
 
CEO-ul Volkswagen, Martin Winterkorn a declarat ca aceasta suma va fi investita in dezvoltarea unor noi centre de productie si vanzari, dar si pentru dezvoltarea unor noi modele. Dorinta celor de la Volkswagen este de a crea masini inovative care sa fie cu un pas inaintea concurentei.

Noul buget indica faptul ca 41.3 miliarde de euro vor fi investiti in proprietati, fabrici si echipamente noi. Volkswagen doreste ca 57% din aceasta suma sa fie investita pe teritoriul Germaniei, ajutand astfel economia nationala. Restul sumei va fi folosita pentru a acoperi cheltuielile cu privire la dezvoltare.

Volkswagen a alocat pentru dezvoltarea modelelor noi o suma de 27.7 miliarde de euro. Acesti bani vor fi folositi pentru crearea unor modele complet noi si derivate din modelele deja existente. Germanii doresc sa lanseze modele noi pentru piete specifice din lume, devenind astfel mai competitivi pe plan mondial.

Grupul VW doreste sa deschida reprezentante noi si in America de Nord si China pentru a oferi clientilor mai multe optiuni si libertate. Aceasta investie majora face parte din planul celor de la Volkswagen de a deveni cel mai mare producator de masini pana in anul 2018.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2140 :: 22.18MB