No SSO cookie

Volkswagen Touareg tunat de ABT Sportsline

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Touareg tunat de ABT Sportsline
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

ABT Sportsline este un tuner german specializat pe modelele grupului Volkswagen. Cea mai recenta creatie are in centrul atentiei noul Volkswagen Touareg. Tunerul a creat un pachet complet, acesta a oferit modificari estetice minime si o crestere a puterii semnficativa.

 
 
Tunerul german a creat pachete speciale pentru modele precum Volkswagen Scirocco, Polo, Audi TT RS, A1, A8, Q5 si Q7, iar acum a venit randul noului Volkswagen Touareg. Acesta a primit o serie de imbunatatiri estetice subtile si imbunatatiri mecanice pentru propulsoarele diesel de 3.0 si 4.2 litri. 

Designul exterior a suferit modificari minime, managerul general, Christian Abt declarand ca un model precum Touareg-ul trebuie sa-si pastreze identitatea. Modificarile estetice exterioare consta intr-o grila frontala noua, o bara spate redesenata, un eleron montat pe plafon, jante de pana la 22 inch si un sistem de evacuare cu patru iesiri.

Inginerii ABT au creat doua pachete de performanta pentru propulsorul V6 3.0 TDI. Primul pachet creste puterea de la 240 CP la 282 CP, iar al doilea pachet ofera o crestere a puterii de pana la 310 CP.

Cei care doresc mai multa putere pot opta pentru propulsorul V8 4.2 TDI, acesta a primit  o crestere a puterii de 45 CP si a cuplului motor de 70 Nm. Astfel ca puterea totala dezvoltata este acum de 385 CP, iar cuplul de 870 Nm.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2011 :: 22.12MB