No SSO cookie

Volkswagen Touareg Exclusive

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Touareg Exclusive
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Concernul Volkswagen lanseaza varianta de lux, Touareg Exclusive, disponibil numai pentru piata germana.

 
 
Touareg Exclusive s-a nascut din dorinta de a acoperi si mai bine piata segmentului SUV-urilor de lux, unde concernul german are deja trei piloni bne infipti: Audi Q5, Q7 si Porsche Cayenne. Volkswagen vine cu propria sa oferta, un pachet exclusiv, oferit initial numai pietei germane.


Modelul exclusive beneficiaza de o multime de imbunatatiri speciale, multe dintre ele disponibile in diferitele variante standard de echipare ale Touareg-ului, insa adunate acum intr-un singur pachet. Dintre ele amintim:  trei variante de jante, una de 19 inci standard, inca una tot fara costuri suplimentare, si una de 20 inci, extra-cost imperecheate cu barele transversale de pe plafon, in varianta cromata, sau argint.


Interiorul este disponibil in doua variante, realizate din piele Nappa, fie in combinatia bej-negru, fie Rosu Burgundia-negru. Sub denumirea de "cool leather" (piele rece), scaunele sunt special realizate astfel incat sa ramana racoroase, indiferent de temperatura, calda, de afara. evident, si reversul este valabil, fiind prevazute si cu sistem de incalzire, plus posibilitati de ajustare in 12 variante.
Lemnul de maslin, plafonul de culoare neagra, si pragurile invelite in otel inoxidabil, completeaza magnificul interior.


Volkswagen Touareg Exclusive poate fi comandat, in Germania, cu oricare dintre motorizarile disponibile pe modelul standard, inclusiv BlueMotion V6 diesel, sau benzina, varianta V8 TDI, sau V6 hibrid.
Pretul de pornire este 58.150 Euro, pentru varianta considerata entry-level, V6 TDI BlueMotion Technology.


Corvin (Cristian Szlvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2143 :: 17.78MB