No SSO cookie

Volkswagen se gandeste la un nou SUV

voteaza
(5/ 1)
Volkswagen se gandeste la un nou SUV
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Volkswagen doreste sa produca un SUV pe care-l va plasa intre Tiguan si Touareg, desi va avea sapte locuri.

 
 

Punctul forte de atractie  al germanilor de la Volkswagen la 2013 North American International Auto Show (NAIAS) din Detroit este un studiu conceptual pentru un SUV cu sapte locuri, care mai mult ca sigur va duce la o versiune pentru productie, in urmatorii cativa ani.

Prima imagine a conceptului, al carui nume inca nu a fost dezvaluit, a scapat pe internet prin intermediul revistei britanice Autocar, care afirma ca versiunea pentru productie a conceptului va avea la baza platforma MQB produsa de Volkswagen si ca va fi construita in SUA, in Tennessee, in aceeasi fabrica unde se produce si Passat.

Pe de alta parte, Agentia Reuters a dat publicitatii date despre noul SUV, afirmand ca platforma folosita este cea a actualului Passat prdus in SUA, amanunt care duce stirea mai aproape de realitatea verosimila, astfel fiind mult mai rezonabil si mai ieftin pentru compania germana.

Crossoverul cu sapte locuri va fi poziionat undeva intre Tiguan si Touareg, care ambele au doar cinci locuri pentru pasageri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3374 :: 22.18MB