No SSO cookie

Volkswagen pregateste modelele Polo R si Audi S1

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen pregateste modelele Polo R si Audi S1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Volkswagen doreste sa realizeze o versiune sportiva a modelului A1 si un Polo si mai agresiv decat modelul GTI.

 
 
Grupul Volkswagen isi continua campania de extindere a gamei de modele. Producatorul german doreste ca in urmatorii ani sa devina cel mai mare producator de autoturisme din lume. Cu toate ca au lansat la Paris modelul A1 1.4 TFSI, germanii din Ingolstadt lucreaza la o versiune si mai sportiva care va purta numele de S1.

Acestia vor modifica platforma PQ25 si o vor face compatibila cu tractiunea integrala quattro. Audi a motivat spunand ca toate modelele S sunt dotate cu tractiune integrala, iar modelul S1 nu va face exceptie. Germanii s-au decis in ultima clipa sa nu numeasca modelul lansat la Paris noul S1, ci doar A1 1.4 TFSI.

Noua platforma va fi folosita si pentru realizarea noului Volkswagen CrossPolo si Polo R. Noul Polo R este o versiune cu tractiune integrala a actualului Polo GTI. Volkswagen a declarat ca doreste ca modelele de top sa fie dotate cu tractiune integrala.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1512 :: 17.78MB