No SSO cookie

Volkswagen lanseaza editia limitata Scirocco Sport Edition

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen lanseaza editia limitata Scirocco Sport Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Derivat din gama Scirocco Sportline, Volkswagen a lansat editia limitata Sport Edition.

 
 
Derivat din gama Scirocco Sportline, Volkswagen a lansat editia limitata Coupe Sport Edition. Aceasta isi pastreaza toate caracteristicile existente pe Sportline, la care se adauga diverse facilitati si elemente de securitate. Aceasta serie speciala este limitata la 1800 de exemplare si este deja disponibila pentru comanda.


Editia limitata Scirocco Sport Edition, este disponibila pe toate motoarizarile existente pe Sportline (cu exceptia 2.0 TSI 210 CP), si vine cu o noutate atractiva: un pret cu 500 de Euro mai mic decat un Sportline Scirocco, in timp ce ofera clientilor un avantaj suplimentar, de 2.000 de Euro.


Cat despre costuri? Ele pornesc de la 25.760 Euro, pentru varianta cu motorizare 1.4 TSI cu 160 CP, si urca pana la 30.720 de Euro pentru un 2.0 TDI 170 CP cu DSG6.


Scirocco Coupe Sport Edition primeste (in plus fata de linia de finisare Sportline) caracteristica trapa panoramica cu posibilitate de semideschidere inclinata, camere pentru mersul inapoi, jante noi, de 18" - Chicago, lampi spate de culoare rosu inchis, tapiterie Interlagos (existenta pe Golf GTI GTD) si praguri cu semnatura "Edition".


 Corvin (Cristian szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2167 :: 19.27MB