No SSO cookie

Volkswagen Jetta TDI are scurgeri de motorina

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Jetta TDI are scurgeri de motorina
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen Jetta TDI este obiectul unei anchete NHTSA.

 
 

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) pare sa fie exxtrem de ocupat in aceasta perioada a anului. Dupa probleme investigate la Ford Mustang, organismul guvernamental american are in ancheta si modelul german, Volkswagen Jetta TDI. 40.000 de unitati, model 2011, sunt suspectate a avea probleme datorate unor eventuale scurgeri de motorina.


Acesta este rezultatul unui numar de 7 (sapte) plangeri primite de NHTSA de la proprietarii modelului VW Jetta TDI, care reclama scurgeri aparute pe coloana de alimentare de la rezervor pana la injectoare. In cazul unui recall, ambele variante, atat berlina, cat si break, vor fi afectate.


In raportul NHTSA se precizeaza ca sistemul de injectie common rail care alimenteaza Jetta TDI, functioneaza la presiuni extrem de ridicate, in jurul a 1800 de bari, iar masinile celor care au depus plangerile sunt putin rulate, adica au intre 4.000 si 12.500 kilometri parcursi.


NHTSA a primt o singura plangere privind Volkswagen Golf TDI, care foloseste acelasi motor de 2.0 litri diesel ca si Jetta. Ancheta oficiala a inceput in data de 2 august.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2221 :: 17.78MB