No SSO cookie

Volkswagen Golf R tunat de Mcchip-dkr

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Golf R tunat de Mcchip-dkr
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen Golf R este cel mai puternic model Golf realizat de germani. Acesta este unul dintre modelele care formeaza noua divizie sportiva R.

 
 
Noul Volkswagen R este inlocuitorul generatiei R32, acum fiind cel mai puternic Golf. Noul Golf R a primit un bodykit sportiv, jante de 18 si 19 inch, lumina de zi tip LED, blocuri optice bi-xenon si un interior sportiv.

Golf R este dotat din standard cu un propulsor de 2.0 litri TSI, care produce o putere de 270 CP si cuplu de 350 Nm. Viteza de accelerare de la 0-100 km/h este de 5.5 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h. Consumul combinat este de 8,5 litri/100 km.

Cei de la Mcchip-dkr au considerat ca propulsorul poate dezvolta o putere mai mare. Astfel ca datorita unor recalibrari a ECU-ului, germanii au reusit sa creasca puterea la 315 CP, iar cuplul la 440 Nm. Pretul acestei imbunatiri este de 899 de euro.

Cei care doresc sa imbunatateasca manevrabilitatea, pot opta pentru un sistem de suspensii realizat de H&R, acesta costa 350 de euro. Mcchip-dkr ofera si un set de jante OZ Ultraleggera de 19 inch. Jantele folosesc pneuri Michelin Pilot Sport Cup 235/35-19. Pretul jantelor si a anvelopelor de performanta este de 3.190 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Tunerul german exista acum si pe piata din Romania, www.mcchip-dkr.ro

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2905 :: 17.79MB