No SSO cookie

Volkswagen devine electric

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen devine electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen pregateste un concept electric si un Jetta Hybrid pentru Detroit 2012.

 
 

Volkswagen doreste sa recupereze handicapul avut in fata concurentei si are de gand sa ofere pietei auto o intreaga flotila de vehicule electrice si hibrid, chiar din anii imediat urmatori.

Urmatorul salon auto de la Detroit va gazdui dezvelirea unui concept-car, in premiera mondiala absoluta, dar si a modeului Jetta Hybrid, in versiunea pentru productie.

Conceptul electric nu are la baza niciunul dintre modelele deja existente pe piata si este, asa cum il denumeste compania germana, "un concept pur", cel putin pana acum.

Noul VW Jetta Hybrid, are insa la baza vehiculul normal, aflat in productie (foto). El este programat sa apara pe piata incepand cu luna noiembrie 2012. Motorizarea este asigurata de o unitate 1.4 litri TSI, care combina cele doua variante de supraalimentare: turbo si super-charger, cuplat la un motor electric.

Potrivit unui comunicat remis catre Detroit Free Press, compania Volkswagen crede despre modelul sau ca "este creat sa concureze direct cu Toyota Prius, in vederea detronarii acestuia din pozitia de lider al pietei americane a hibrizilor."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2382 :: 17.8MB