No SSO cookie

Volkswagen a prezentat noul Amarok Bluemotion!

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen a prezentat noul Amarok Bluemotion!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a prezentat saptamana aceasta la IAA Commercial Vehicles Fair din Hanovra noul Amarok Bluemotion. Acesta este o previzualizare a modelului de serie care urmeaza sa fie lansat in curand.

 
 
Numele Amarok provine din limba inuitilor care traiesc in nordul Canadei si Groenlanda si inseamna lup. Pentru inuiti, un grup etnic al eschimosilor, lupul este considerat regele salbaticiei si impresioneaza prin forta, robustete, rezistenta si dominare.

Volkswagen intentioneaza sa patrunda pe piata mondiala a modelelor pickup, piata dominata pana in prezent preponderent de producatorii japonezi. Purtatorul de cuvant al marcii Volkswagen Autovehicule Comerciale a declarat: "Aceasta denumire se potriveste perfect cu caracteristicile modelului nostru pickup care va impune noi standarde in clasa din care face parte. Am ales cu mare atentie acest nume care va fi utilizat la nivel mondial. ."

Modelul prezentat la Hanovra este cel cu doua usi si este dotat cu un propulsor 2.0 TDI de 122 CP. Pentru a reduce consumul si emisiile de CO2, Volkswagen a dotat acest model cu sistemul Bluemotion. Datorita folosirii acestui sistem, consumul a fost redus cu 0,5 litri/100 km, astfel ca noul consum este de 6.9 litri/100 km.

Modelul cu doua usi are un spatiu de depozitare cu o lungime de 2.2 metri. Volkswagen va produce noile modele Amarok la fabrica din Buenos Aires.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2708 :: 22.17MB