No SSO cookie

Volanul BMW M3 GT - Un motiv de bucurie pentru pasionatii jocurilor pe calculator

voteaza
(5/ 1)
Volanul BMW M3 GT - Un motiv de bucurie pentru pasionatii jocurilor pe calculator
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

BMW şi Fanatec cooperează pentru a crea o replică a volanului BMW M3 GT pentru consolele de jocuri.

 
 

Şi mai realist, şi mai distractiv: Fanatec, producător de succes de accesorii pentru jocuri video ce redau curse, a lucrat îndeaproape cu BMW pentru a dezvolta o replică a volanului BMW M3 GT, care oferă jucătorilor senzaţia că pilotează o maşină de curse reală.

Volanul este foarte asemănător cu originalul. Este realizat integral din metal şi acoperit cu  piele Alcantara. Aceasta oferă un aspect elegant, dar în acelaşi timp conferă şi o aderenţă excelentă când se virează în timpul jocului.

Pilot oficial BMW, Dirk Adorf (Germania) a asigurat ca similitudinile volanului cu originalul să nu se oprească la aspect. Adorf a luat startul în numeroase curse la volanul unui BMW M3 GT, care a înregistrat un mare succes sub precedenta sa denumire, BMW M3 GT2. Specialistul buclei Nordschleife de la Nürburgring şi-a folosit întreaga experienţă când a colaborat cu dezvoltatorii de la Fanatec pentru a garanta că volanul este cât se poate de real.

"Ne-am întâlnit la uzina BMW din Regensburg, unde am avut posibilitatea de a testa volanul Fanatec", a declarat Adorf. "Am încercat să-mi pun în aplicare toate cunoştinţele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor pentru a-i ajuta pe dezvoltatori cu detalii precum condiţiile de pe circuit şi forţele care au efect asupra volanului în timpul pilotajului. Rezultatul este impresionant. Replica este foarte aproape de original."

În total, 11 butoane pentru reglaje detaliate, afişaje LED şi două clapete de schimbare a vitezelor - configurabile independent - asigură senzaţia autentică de cursă. Volanul include şi două mici joystickuri pentru navigare prin meniurile jocurilor. Cei care vor ceva mai mult pot face uz de vibraţiile volanului şi ale pedalelor, ceea ce înseamnă că jucătorii pot simţi orice denivelare a circuitului virtual.

Replica volanului de la BMW M3 GT este compatibilă cu PC-urile şi consolele PlayStation® 3, precum şi cu toate sistemele de accesorii Fanatec. Este disponibil în magazinul online Fanatec, la preţul de 249,95 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2533 :: 22.11MB