No SSO cookie

Vinzarile Daewoo s-au dublat pe piata romaneasca

voteaza
(0/ 0)
Vinzarile Daewoo s-au dublat pe piata romaneasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vinzarile companiei Daewoo Automobile Romania s-au dublat pe piata interna, in primele 11 luni ale anului, comparativ cu perioada similara din 2001, pina la un volum de peste 11.800 de unitati. In perioada precizata, Daewoo Craiova a livrat aproape 18.800 automobile, din care circa 7.000 au fost exportate.

 
 
[poza1s]Cel mai cautat model continua sa fie Matiz, cu peste 7 500 de unitati vindute pe piata romaneasca, de la inceputul anului, cererea sa crescind de peste 6 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Daewoo Automobile Romania a pregatit clientilor sai o noua oferta speciala, valabila pina la sfirsitul anului, oferind monovolumul Tacuma cu asigurarea CASCO platita pe un an de zile.
Aceasta promotie se adauga celorlalte oferte lansata pentru modelele Matiz, Cielo si Nubira, unde se aplica o reducere de pina la 550 Euro pentru cumpararea in sistemul buy-back.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1627 :: 17.76MB