No SSO cookie

Vinzarile Dacia au crescut cu aproape 7%, in primele sase luni ale anului

voteaza
(0/ 0)
Vinzarile Dacia au crescut cu aproape 7%, in primele sase luni ale anului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vinzarile de autovehicule Dacia au crescut cu 6,8% in primele sase luni ale anului, ajungind la 27.449 de unitati comercializate, ca urmare a procesului de restructurare si a imbunatatirii permanente a ofertei de produse.

 
 
"Alaturi de Renault Samsung Motors, divizia sud-coreeana a grupului, marca Dacia a contribuit la avansul de 4,1% al vinzarilor Renault in afara Europei Occidentale, inregistrat in pofida crizei de pe pietele din Turcia si Argentina", informeaza un comunicat al grupului francez Renault, actionarul majoritar al societatii Dacia.

Grupul Renault a vindut 1.280.812 autoturisme si utilitare, cifra in crestere cu 1,3% in raport cu primul semestru al anului 2001. Numai in Romania, marca Renault, lider pe piata vehiculelor importate, a ocupat locul al treilea pe ansamblul pietei, cu vinzari de 3.864 de unitati, in crestere cu 21%, corespunzind unei cote de 7,4% din totatul vinzarilor.

Renault apreciaza ca volumul vinzarilor va creste in al doilea semestru al anului datorita lansarii modelelor Renault Espace IV si Renault Megane.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1552 :: 17.76MB