No SSO cookie

Vinzarile Citroen au crescut cu 80%, in primele cinci luni

voteaza
(0/ 0)
Vinzarile Citroen au crescut cu 80%, in primele cinci luni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vinzarile companiei ATS, importator oficial Citroen in Romania, inregistrate in primele cinci luni ale anului s-au majorat cu 80%, pina la 435 de unitati, comparativ cu perioada similara a anului trecut. In luna mai 2002, volumul total de vinzari al marcii se ridica la 116 unitati, in crestere cu 82% fata de aceeasi luna a anului trecut.

 
 
"Acest ritm pozitiv a fost determinat in cea mai mare parte de succesul comercial inregistrat de modelele Saxo (+326%), Xsara (+50%) si Picasso (+20%), modele ce detin peste 70% din vinzarile Citroen pe piata romaneasca", se arata intr-un comunicat al firmei importatoare. Pentru C5, model lansat anul trecut in Romania, au fost onorate comenzi pentru 45 de unitati, in primele cinci luni, dintr-un total de 100 cit estimeaza ATS pentru acest an. In segmentul autoutilitarelor, noul van Jumper, lansat in luna aprilie, a inregistrat vinzari de 22 de unitati, pina la sfirsitul lunii mai, urmind ca in lunile viitoare sa confirme trendul general al vinzarilor ATS. Citroen a comercializat anul trecut pe piata romaneasca un numar de 659 de autovehicule, estimarile pentru intregul an indicind vinzari de peste 1.100 de unitati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2041 :: 22.14MB