No SSO cookie

Vinzarile autoturismelor Honda au crescut cu 25% in luna septembrie

voteaza
(0/ 0)
Vinzarile autoturismelor Honda au crescut cu 25%  in luna septembrie
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Vinzarile importatorului oficial Honda in Romania, Carpati Motor Ltd, au inregistrat, in luna septembrie 2001, o crestere cu 25% fata de luna precedenta, dar au mentinut un trend constant fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat reprezentantul de vinzari al firmei, Andi Ambro. Modelul solicitat de clienti in luna septembrie a fost Honda Civic - clasa compacta. Pe primele noua luni ale anului, Carpati Motor Ltd a vindut 9 masini.

Firma Carpati Motor a fost prezenta si la Salonul Auto Bucuresti 2001, unde a expus pentru public modele noi, a 7-a generatie Civic (clasa compact) si Facelift Accord (clasa medie).

"Carpati Motor Ltd" si-a configurat deja obiectivele pentru anul viitor. Printre acestea se numara imbunatatirea distributiei regionale, consacrarea brand-ului Honda pe piata din Romania, organizarea unui drive-test si a caravanelor in teritoriu, a mai precizat Andi Ambro. Pentru anul 2002, firma si-a mai propus sa creasca vinzarile de autoturisme marca Honda, ajungind la 60 de bucati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

Era o perioada in care vanzarile cresteau de la an la an odata cu economia si cu puterea de cumparare a romanilor

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2792 :: 22.09MB