No SSO cookie

Teaser pentru viitorul Subaru Forester STI

voteaza
(0/ 0)
Teaser pentru viitorul Subaru Forester STI
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se pare că Subaru va dezveli modelul de serie Forester STI pe 25 noiembrie, deci mai avem mai puţin de o lună de aşteptat până să aflăm toate detaliile tehnice şi să vedem design-ul spectaculos al noului model.

 
 

Luna trecută, Subaru a prezentat un concept Forester STI tS la o cursă de Super GT din Japonia. La acea vreme, Subaru a declarat că maşina respectivă a fost construită pentru a vedea reacția publicului. Acum, compania a lansat un teaser care sperăm că se va concretiza într-un SUV sportiv care va putea fi comandat curând de la distribuitorii din România.

Momentan nu știm prea multe despre noua maşină. Din fotografiile teaser putem vedea partea frontală redesenată cu pasaje proeminente la roți, frâne mari tipice STI, un nou design pentru jante şi faruri în formă de C care ne amintesc un pic de noile unități Volvo.

subaru-forester-sti-teaser-wheel

 

Sistemul de propulsie este, de asemenea, un mister, dar suntem capabili să vă spunem că puterea maximă se va situa în jurul valorii de 305 CP şi motorul va fi turbo boxer de 2,5 litri ca şi la WRX STI. Cutia de viteze ar trebui să fie o manuală cu șase trepte, dar ne aşteptăm şi la un CVT.

Acest nou Forester ar putea fi exact ceea ce cumpărătorii de Subaru aşteaptă şi anume un model ceva mai mare decât WRX STI, dar cu minim aceeași putere și distracție în timpul condusului.

Până în acest moment oficialii de la Subaru nu au dat nicio informaţie cu privire la unde va fi vândut, dacă fi disponibil în SUA sau Japonia sau Europa, dar totuşi suntem optimişti că va fi conceput pentru toate trei pieţele menţionate anterior. Ar trebui remarcat faptul că modelul Forester STI precedent, lansat în 2004, a fost disponibil doar pe piața japoneză. Vom reveni cu noi detalii atunci când acestea vor fi disponibile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2698 :: 22.12MB