No SSO cookie

Viitorul BMW X6M F86 2015

voteaza
(0/ 0)
Viitorul BMW X6M F86 2015
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Viitorul vârf de gamă, BMW X6M a fost surprins recent rulând camuflat în timp ce era testat pe Nürburgring şi pe stradă

 
 

Se pare că BMW lucrează în prezent la acest vârf de gamă al noii generaţii de X6, care va primi în curând şi un rival din partea Mercedes-Benz, mai exact noul ML63 AMG Coupe.

Viitorul model va avea schimbări de design exterior minore faţă de modelul de serie, care vor ieşi în evidenţă doar unor pasionaţi ai mărcii, ca şi până acum, de altfel.

Noul BMW X6 M va avea o grilă faţă uşor modificată, o bară nouă şi blocuri optice uşor modificate. Pentru partea din spate, designerii bavarezi au pregătit noi stopuri, alături de un eleron puţin modificat şi bineînţeles bara redesenată, acestea fiind singurele modificări ale puternicului SAV.

Cel mai important aspect se regăseşte, desigur, sub capota viitorului model M, unde motorul V8 TwinPower Turbo de 4,4 litri contribuie la sportivitatea pe care şi-o doreşte orice cumpărător.

Va beneficia, de asemenea de transmisia M-DCT

Unitatea va produce cel mai probabil 547 CP la 6.000 rpm şi un cuplu de 680 Nm. Viteza maximă va fi limitată electronic la 300 km/h.

Lansare urmează a avea loc în primăvara lui 2015.

Mai multe detalii despre următorul model sosit în gama M încă nu sunt disponibile.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3091 :: 17.79MB