No SSO cookie

VIDEO: Volvo S60 Polestar isi pune in functiune cei 500 CP

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: Volvo S60 Polestar isi pune in functiune cei 500 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti acest model interesant si superb din punct de vedere al performantei... in actiune. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Daca vrei sa ai o sansa in fata unor producatori premium, atunci trebuie sa ridici stacheta. Cam asta au facut si cei de la Volvo prin modelul S60 Polestar.
Producatorul a dorit sa vina cu un produs competitiv. Astfel si-a unit fortele cu tunerul Polestar, partener Volvo cand vine vorba de motorsport.
Prototipul S60 Polestar a atras foarte multa atentie in ultima vreme si nu degeaba. Acesta are sub capota un motor de 3.0 litri turbo care poate produce 508 cai putere si 575 Nm. Destul de impresionant am putea spune, mai ales ca vorbim de Volvo. Poate daca am fi discutat de Ferrari, Lamborghini sau Porsche nu ar fi fost atat de interesant.
Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde, iar viteza maxima este de 300 km/h. Ar trebui sa fiti deja impresionati.
Cei de la Volvo si Polestar iau in considerare o productie de serie in viitor. Totusi, prototipul a fost deja vandut unui colectionar american pentru suma de 300.000 de dolari.
Pana sa fie vandut insa, modelul a fost testat si filmat. Astfel va invitam sa urmariti Volvo S60 Polestar in actiune. Va dorim vizionare placuta si nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2310 :: 22.16MB