No SSO cookie

VIDEO: The Punisher, varianta ruseasca

voteaza
(5/ 1)
VIDEO: The Punisher, varianta ruseasca
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Razbunatorul sofer de autobuz, nu arata mila fata de masinile care-i taie intentionat calea.

 
 

Alexi Volkov este un rus, sofer de autobuz, supranumit "The Punisher", deoarece nu tolereaza sa i se taie calea in trafic, in timp ce el este la locul de munca, adica in autobuz.

In loc sa incerce sa evite masinile care-i taie calea sau sa franeze, Volkov lasa pur si simplu autobuzul sa alunece in partea aflata cea mai la indemana pentru a fi lovita, apartinand vehiculului, condus totusi iresponsabil, din moment ce taie calea unui autobuz.

Se spune ca Volkov are la activ peste 100 de accidente rutiere in care a fost implicat si ca are obiceiul sa-si posteze pe YouTube toate coliziunile, pe care le filmeaza cu o camera aflata la bordul autobuzului.
Oarecum surprinztor, angajatorul lui Volkov nu pare deranjat de palmaresul soferului, in timp ce acesta din urma declara ca atat timp cat accidentele nu se produc din cauza lui si ca pagubele sunt oricum minore (la autobuz evident), nimeni nu se supara.

Ce se intampla cu pasagerii din autobuz? Soferul afirma ca nimeni nu a fost niciodata ranit in urma izbiturilor in care a fost implicat autobuzul, deci nu are nimeni de ce sa se planga. Mai mult, Volkov afirma ca s-a inregistrat o crestere a conditiilor de trafic, in sensul imbunatatirii acestora, multumita muncii sale "educationale".

Urmariti videoclipul urmator si dati-va cu parerea: procedeaza corect sau nu?

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2204 :: 22.17MB