No SSO cookie

VIDEO: Tesla Model S si Roadster pe sosea

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Tesla Model S si Roadster pe sosea
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Viitorul este al masinilor electrice. Si daca nu credeti, urmariti clipul promotional al celor de la Tesla Motors si va veti convinge.

 
 

Pregatiti-va pentru  automobilele electrice. Tesla Motors ne arata doua dintre cele mai recente vehicule electrice ale sale. Tesla Model S si Tesla Roadster vor fi disponibile pe piata la inceputul anului 2012.

Cele doua masini reproiectate Tesla Model S si Tesla Roaster au o autonomie de  480 km, la o singura incarcare. In plus, folosind tehnologia Tesla de incarcare rapida, reincarcarea bateriilor se face in jumatate din timpul necesar pentru incarcarile conventionale.
Cele doua masini sunt elegante iar forma aerodinamica le face chiar sportive.   
Preturile au scazut pentru masinile electrice Tesla Model S si Tesla Roadster. Sedanul electric Tesla Model S va avea un pret intre 49.000 dolari si 60.000 dolari, in loc de 100.000 dolari cat costa pana acum, iar Roadster va costa si el tot sub 100.000 dolari.
In cel mai recent clip promotional al celor de la Tesla Motors, vedem cele doua masini electrice filmate in desert si, desi pare ciudat, masinile chiar nu fac zgomot, asa ca au pus putina muzica pentru a nu ne plictisi in timp ce urmarim cum ruleaza cele doua masini electrice pe sosea.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2740 :: 22.11MB