No SSO cookie

VIDEO: Subaru Impreza în viteză pe Insula Man

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Subaru Impreza în viteză pe Insula Man
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mark Higgins conduce o WRX STI fără limitator de viteză.

 
 

După ce a crescut interesul pentru recordul de tur a lui Mark Higgins, filiala americană Subaru a lansat un nou video cu Impreza WRX STI 305 CP pe circuitul de la Isle of Man.

Fosta campioană în Raliul Marii Britanii a atins viteze de până la 260 km/h şi un timp de 19 minute 37 secunde pe tur, pe pista de 37 de mile care trece prin mai multe oraşe mici, cu copaci, ziduri de piatra şi  clădiri şi are mai mult de 200 de curbe.

Filmul îl evidenţiază pe  Higgins care a condus în medie cu 185,34 km/h. Conducătorul auto britanic ne vorbeşte de momentul în care la Brey Hill a pierdut controlul maşinii la mai mult de 241 kmh, dar apoi a recastigat controlul asupra WRX STI.

În afară de modificările necesare de siguranţă, cum ar fi un sistem de suprimare a incendiilor Lifeline sau scaune de competitie, Subaru WRX STI a fost, de asemenea, echipat cu plăcuţe de frână Mintex (dar cu etriere şi rotoare), o evacuare mai mare ce face mult zgomot pentru a avertiza spectatorii  de  sosirea sa, arcuri şi amortizoare ce se adaptează vitezei mari de pe circuit. În plus, inginerii Subaru au inchis  limitatorul de viteza al masinii.

Tot circuitul a fost parcurs în viteză, atât de rapid încât nu a scăzut sub 176 km/h.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de Robert_2035

adevarat pilot cu reflex salvator,majoritate din noi am fi calcat un pic frana si totul ar fi fost dezastru,aici se face diferenta intre piloti si soferi....

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2358 :: 17.78MB