No SSO cookie

VIDEO: Saptamana Audi R8 GT

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Saptamana Audi R8 GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O saptamana de clipuri promotionale Audi R8 GT.

 
 

R8 GT este o masina de care Audi este, evident, foarte mândra, si pe buna dreptate pentru că ea este o masina deosebita.

Cu aproximativ 180 de kg mai usor decat modelul R8 V10, cu un motor de 5.2 litri V10 care produce 560 cai putere, Audi R8 GT este tatal tuturor modelelor R8. Cu o viteza maxima  de 320 km/h, Audi R8 GT este cel mai rapid si mai puternic model din gama. Audi isi promoveaza masina cu o „săptămână de clipuri promoţionale” pe  care le-a numit  "R8 GT Week".

Emanuele Pirro, de cinci ori campion la Le Mans si sofer la Autowerk, ne prezinta parerea lui despre aceasta masina, in prima si a doua parte a acestei serii .

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1891 :: 17.78MB