No SSO cookie

VIDEO: Sa nu pui un Lexus sa faca treaba unui 4x4!

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Sa nu pui un Lexus sa faca treaba unui 4x4!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata ce mai fac rusii: raman impotmoliti in noroi.

 
 

Lexus RX nu este o masina destinata off-road-ului. Este un 4x4, este un crossover competitiv pe sosea, insa cand vine vorba de teren accidentat, nu este tocmai vehiculul care iti vine in minte.

Acum, articolul, asa cum a aparut el, este oarecum tendentios. Sau cel putin titlul este. Daca RX-ul ar fi fost "incaltat" cu anvelope destinate off-road-ului, sau macar anvelope pentru noroi, masina japoneza nu s-ar fi facut de ras in asa hal. De fapt, multe SUV-uri sau vehicule crossover nu ar avea probleme in teren putin accidentat, daca ar fi echipate corespunzator, insa asta este alta poveste. Tot asa sta si treaba cu rusii si masinile lor, in sensul ca deseori ne dovedesc ca inca nu sunt pregatiti sa conduca altceva decat GAZ-uri.


Asadar, un grup de oameni, probabil din Rusia, deoarece limba aceea pare identica, indiferent in care parte slava te-ai afla,  inceaca sa scoata un Lexus GX din noroi, folosind un Lexus RX, care, inevitabil, ramane la fel de impotmolit. Rusi, ce sa le ceri?! Poate o Lada Niva...

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1880 :: 17.78MB