No SSO cookie

VIDEO: Protestul unei femei saudite circula pe Internet, in ciuda eforturilor guvernului de a-l anihila

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Protestul unei femei saudite circula pe Internet, in ciuda eforturilor guvernului de a-l anihila
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

O femeie saudita protesteaza pentru dreptul femeilor de a sofa, in timp ce guvernul intervine decisiv.

 
 

Primavara aceasta a adus o multime de reforme in Orientul Mijlociu, insa valul de schimbari pare sa se fi oprit in Arabia Saudita. Potrivit publicatiei the New York Times, guvernul saudit a pus capat unei miscari initiate de Manal al-Sharif. Femeia nu initiase o miscare de protest impotriva schimbarii guvernului, nici impotriva celor care l-au ucis pe liderul tarii. Protestul ei cerea dreptul femeilor de a conduce o masina, in tara sa, apanaj rezervat exclusiv barbatilor.


Sharif a postat cateva videoclipuri pe YouTube, care o infatisau sofand si a inceput niste campanii pe conturile proprii de pe Facebook si Twitter, unde indemna femeile sa procedeze la fel.
Aici a intervenit guvernul saudit. Sharif a fost arestata pentru faradelegile ei, iar videoclipurile au fost inlaturate de pe YouTube. Ulterior, pagina de Facebook unde incepuse sa invete femeile arabe cum sa se implice, a fost stearsa, in timp ce o clona a contului ei de Twitter a inceput sa posteze mesaje care anuntau ca si-a incetat actiunile.


Insa acesta este Internetul, nimic nu este vesnic. Copii ale mesajelor originale postate de Sharif au reaparut pe YouTube, iar Al Jazeera a publicat un material in care campania femeii inca sta in picioare. Va oferim in continuare doua dintre "infamele" clipuri postate de Manal al-Sharif.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1801 :: 19.27MB